Prodej bytu 2+kk, Třída Jiřího Pelikána, Olomouc 55 m2 + balkón 5 m2

Cena: 5 500 000 Kč
Informace k ceně: vč. provize a právního servisu
Financování:na hypotéku za 23 688 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Nová Ulice
Ulice: Třída Jiřího Pelikána
PENB: B
Aktualizace: 15.07.2024 20:10
Číslo zakázky: 6699950
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 1530 m2
Obytná plocha: 55 m2
Počet pater: 4
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Představujeme Vám k prodeji byt v novostavbě z roku 2021 o dispozici 2+kk ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu v docházkové vzdálenosti do centra Olomouce. Tento moderní domov nabízí pohodlné bydlení v žádané lokalitě.

Samotný byt má výměru 55 m2 + balkón o výměře 5 m2, dispozice je velmi praktická, vstupní zádveří nabízí dostatek místa pro šatní skříň a kuchyně disponuje propojením s obývacím pokojem, což vytváří otevřený a přátelský prostor pro rodinná setkání nebo večery s přáteli. Samostatná ložnice potom poskytne dostatek soukromí a pohodlí. Dále se zde nachází koupelna se sprchovým koutem a místem pro pračku.

Vytápění bytu je zajištěno dálkově, což znamená efektivní a pohodlný provoz, pro vaření se využívá indukční deska. Zděná konstrukce zajišťuje vysokou úroveň izolace a energie je úsporně řešena s hodnocením B, měsíční výdaje související s provozem bytu tak činí maximálně 3500 Kč. Tato částka zahrnuje energie, teplo, správu domu i všechny další služby. Bytová jednotka je navíc vybavena i rekuperací vzduchu.

Ideální poloha v blízkosti centra, nedaleké zastávky městské hromadné dopravy a veškerá občanská vybavenost v okolí činí z tohoto bytu skvělou investici do budoucnosti. Byt je navíc nabízen včetně kompletního vybavení.

K této nemovitosti vám můžeme nabídnout exkluzivní financování za nejvýhodnějších podmínek s průběžným snižováním úrokové sazby, v aktuální době, kdy sazby klesají tak, ať na hypotéce zbytečně nepřeplácíte.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají bydlení s výhodnou polohou v Olomouci s dobrou dostupností a současně chtějí využívat moderní a praktické prvky v interiéru. Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto krásného, moderního bytu.
Realitní makléř:

Klára Řezníčková
tel: 603 777 389

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 21 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop