Luxusní byt 2+kk, 54 m2 se zahradou, Olomouc - Nové Sady

Cena: 6 825 000 Kč
Informace k ceně: včetně garážového stání, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 29 395 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
PENB: B 122 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.05.2024 15:04
Číslo zakázky: 6510130
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 54 m2
Počet pater: 2
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk s vlastním kouskem přírody v podobě zahrady, který se nachází v oblíbené olomoucké části Nové Sady, na adrese Věry Pánkové.
Tento byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží, což zajišťuje dostatečné soukromí a klid pro vaše chvíle strávené na zahradě.

Byt disponuje plochou 54 m2 a je doplněn o rozlehlou zahradu o velikosti 92 m2 s terasou, která je vybavena stylovým posezením – ideální pro relaxaci s přáteli a rodinou.

Interiér bytu je navržen s důrazem na funkčnost a pohodlí. Vstupní chodba má praktické vestavěné skříně. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je plně vybaven moderní kuchyňskou linkou na míru a vestavěnými spotřebiči. Velká vestavěná skříň v ložnici je příjemnou výhodou.

Komfort bydlení zvyšuje dálkové vytápění a ohřev vody, stejně jako přítomnost výtahu v domě, který usnadňuje přístup domů. K bytu navíc náleží garážové stání, které je zahrnuto v ceně, což je významný bonus pro každého motoristu.

Lokalita bytu je ideální z hlediska dostupnosti občanské vybavenosti – v blízkosti se nachází školy, obchody, restaurace a další služby, které zpříjemňují každodenní život.

Pokud hledáte bydlení, které kombinuje klid soukromé zahrady s výhodami městského života, tento byt je tou pravou volbou pro vás.
Realitní makléř:

Renáta Kunstová
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 50 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop