Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk 54 m2, Jeremenkova, Olomouc

Cena: 4 210 000 Kč
Financování:na hypotéku za 18 132 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2024 23:00
Číslo zakázky: 6455860
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 54 m2
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji KOMPLETNĚ ZREKONSTRUOVANÝ CIHLOVÝ BYT 2+kk v centru Olomouce v žádané lokalitě nedaleko vlakového nádraží.

Byt s celkovou užitnou plochou 54 m2 prošel před třemi lety kompletní a nákladnou rekonstrukcí, díky čemuž je vybaven nadstandardními prvky – klimatizace, bezpečnostní dveře, tepelná izolace stropu, zvuková izolace sousedící stěny, nová plastová okna s trojsklem.

V bytě je položená kvalitní dřevěná podlaha a v chodbě dlažba. Dalším bonusem pro nového majitele je vestavěný nábytek – skříně v chodbě, v ložnici a obývací stěna. Moderně a kompletně vybavená kuchyňská linka s digestoří, elektrickou troubou a indukční varnou deskou, kterou je možné vyměnit za plynový sporák. Topení a teplá voda je zajištěna vlastním plynovým kotlem.

Byt se nachází v 3. NP cihlového domu bez výtahu nedaleko vlakového nádraží. Jedná se o velice atraktivní lokalitu s veškerou občanskou vybaveností. K bytu náleží sklepní kóje. Okna jsou situována na východ.

Průkaz energetické náročnosti budovy je ve stádiu zpracování, proto dle zákona uvádíme energetickou třídu „G“.

Vzhledem k umístění a zdařilé rekonstrukci je nemovitost vhodná i jako ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí.

Pro bližší informace zavolejte nebo napište makléři, případně si můžete rovnou zarezervovat svůj čas prohlídky nemovitosti.
Realitní makléř:

David Mimra

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 166 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop