Prodej bytu 3+1, 65 m2, Werichova ulice, Olomouc - Nové Sady

Cena: 4 290 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 18 477 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Werichova 653/13
PENB: G
Aktualizace: 28.06.2024 12:26
Číslo zakázky: 02618
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 8
Patro: 6
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Základním předpokladem pro kvalitní, plnohodnotný, společenský a kulturní život je místo, kde bydlíte, protože právě to z velké části ovlivňuje Vaše volnočasové aktivity.
Blízkost řeky Moravy pouhých 360 metrů Vás bude motivovat k pohybovým aktivitám jako běh, kolo, inline brusle nebo chůze. Pro rodiny s dětmi je v bezprostřední blízkosti domu dětské hřiště, základní i mateřská škola. Kulturní zážitky Vás pak čekají v centru města, které je vzdálené necelé 3 km. V okolí je možné vybrat z široké nabídky obchodů, restaurací, kaváren či služeb. Skvělá je i dostupnost MHD.
Tohle všechno Vám nabízí byt 3+1 o výměře 65 m2 umístěný v 6. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Bytová jednotka, která prošla částečnou rekonstrukci je orientovaná na východní stranu. Dispozice bytu nabízí vstupní chodbu, jejíž součástí je prostorná vestavění komora; velký světlý obývací pokoj, z něhož se nachází přímý vstup na lodžii s výhledem do vnitrobloku; kuchyně s kuchyňskou linkou a prostorem pro jídelní stůl; ložnice; pokoj (hernička pro děti); koupelna s vanou a samostatné WC. Neprůchozí pokoje, zděné bytové jádro. Elektřina v mědi v koupelně, na toaletě, chodbách a v části kuchyně. V obývacím pokoji, ložnici a druhém pokoji je elektřina původní v hliníku.
K bytu náleží sklení kóje o výměře 3 m2 v suterénu domu.
Jedná se o velmi žádanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností poskytující komfortní bydlení. V případě zájmu o prohlídku nemovitosti kontaktujte realitního makléře. Můžeme Vám nabídnout bezplatnou konzultaci nejvýhodnějšího financování koupě nemovitosti.
Realitní makléř:

Tereza Loníčková
tel: 420724868119

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 28 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop