Prodej, Byty 3+kk, 80m2, se zahradou - Olomouc

Cena: 11 190 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 48 195 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Loudova 548/1
PENB: B 143 kWh/m2/rok
Aktualizace: 16.07.2024 19:50
Číslo zakázky: 02529
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji unikátní a moderní byt 3+kk o celkové ploše 80m2, nacházející se na ulici Loudova. Byt se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje propojeného s kuchyní, ložnice s šatnou, dětského pokoje, zimní zahrady s prostornou zahrádkou s vlastním vstupem z ulice a sklepem.

Kuchyň je plně vybavena vestavěnými spotřebiči. Ložnice nabízí šatnu, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Další světlý a prostorný pokoj je momentálně využíván jako dětský, ale může sloužit i jako pracovna. V bytě se nachází samostatné WC a koupelna s vanou.

Jednou z hlavních předností bytu je zimní zahrada s podlahovým vytápěním a vlastní kuchyní, ideální pro relaxaci. Byt je navíc vybaven chytrou domácností. V celém bytě je vestavěný nábytek, což podtrhuje moderní design a funkčnost prostoru.

Byt se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s výhodami prostorného a dobře řešeného interiéru.
-
K bytu je možnost odkoupit i dvě parkovací stání v suterénu budovy.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky prosím kontaktujte certifikovaného realitního makléře. Možnost financování nemovitosti lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem.
Realitní makléř:

Jaroslav Vojta
tel: 420728353070

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 23 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop