Prodej, Byty 4+1, 135 m2 - Olomouc

Cena: 8 350 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize
Financování:na hypotéku za 35 963 Kč měsíčně
Druh: byt 4+1
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Komenského 925/21
PENB: G
Aktualizace: 27.05.2024 10:13
Číslo zakázky: 02480
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 6
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku 4+1, upravenou v současné chvíli na dispozici 5+1 s neprůchozími pokoji. Jednotka se nachází v blízkosti historického centra, v městské části Olomouc - město, v ulici Komenského.

Prostorná bytová jednotka je umístěna ve 3. NP cihlové budovy, disponuje užitnou plochou 135 m2 a díky své ojedinělé dispozici se nabízí jako skvělá investiční nemovitost se zaměřením na ubytování studentů. Dispozičně nabízí bytová jednotka prostornou vstupní chodbu, koupelnu s vanou, kuchyň s jídelním koutem, samostatnou toaletu, komoru, zasklenou lodžii a 5 samostatných neprůchozích pokojů. Kuchyňská linka je vybavena základními spotřebiči (horkovzdušná trouba, plynový sporák, lednice s mrazicím boxem a myčka nádobí). Vytápění bytové jednotky i ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel umístěný v chodbě. V obytných místnostech i v chodbě jsou položeny plovoucí podlahy, v koupelně se nachází keramická dlažba. Bytová jednotka je nyní upravena tak, aby každá z pěti ložnic byla neprůchozí, což zajišťuje dostatek soukromí pro nájemníky (kterými jsou v současné chvíli vysokoškolští studenti). Nemovitost se nachází v blízkosti právnické, pedagogické, přírodovědecké a filozofické fakulty Univerzity Palackého, což z ní činí skvělou variantu právě jako investiční nemovitost pro ubytování studentů.

Nemovitost se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do centra města. Možnost financování lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem. Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte certifikovaného realitního makléře.
Realitní makléř:

Petr Sítař
tel: 420778532371

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 73 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop