Prodej, Rodinné domy, 102 m2 - Olomouc - Chomoutov

Cena: 8 649 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 37 251 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
PENB: G
Aktualizace: 10.06.2024 11:19
Číslo zakázky: 02605
Výměra pozemku: 645 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Přicházíme s prodejem samostatné jednotky o dispozici 3+kk s vlastní zahradou v Olomouci - Chomoutově. Již rozestavěný dvojdomek, který bude rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, s vlastní prostornou, na jih orientovanou zahradou o ploše 510 m2 a předzahrádkou 85 m2. Byt bude mít dvě obytné patra ve standardu k dokončení, který zahrnuje podlahové vytápění, elektroinstalaci, komín, užitné podkroví o ploše 23 m2, které skýtá využití jako spací prostor, pracovnu, atp. Dále pětikomorová plastová okna s přípravou na elektrické žaluzie s portálovým vstupem na budoucí terasu a přípravu na solární panely. Po instalaci panelů bude nemovitost spadat do energetické třídy "A", čímž se sníží energetické nároky. Stavba je plně zděná, pro maximální odhlučnění je oddělená dvěma akustěnamy a dilatační spárou od druhé jednotky. Jako stavební materiál obvodových zdí jsou použité tvárnice YTONG LAMBDA 450 bez nutnosti zateplení, střešní krytina je z betonových tašek. Projekt se nabízí bez povrchů podlah, obkladů, dlažeb a sanitárních prvků, které si budoucí majitel může volit podle svých představ v průběhu výstavby. Součástí je kompletní zasíťování pozemku do 5-ti metrů k připojení.
K dispozici budou spolehlivé, ověřené společnosti s dodávkami exteriérových a interiérových prvků (podlahy, obklady, pergoly, terasy...), které budete mít možnost využít k dokončení, dále je možnost rozšíření v přízemí o jeden pokoj, nebo garáž.
Stavba je přístupná z hotové asfaltové komunikace, je zde zaveden optický internet, lokalita je vzdálená několik minut jízdy od centra Olomouce, v blízkosti je dětské hřiště. Možnost prohlídky již hotové jednotky dle standardů i kompletně zařízené jednotky po domluvě. Samozřejmostí je kompletní právní servis i konzultace a výběr nejvýhodnější varianty financování.
Realitní makléř:

Ivan Miko
tel: 420776722279

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 73 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop