Prodej, Rodinné domy, 180m2, Pozemek 232m2 - Olomouc - Holice

Cena: 7 950 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 34 240 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Hamerská 335/18
PENB: G
Aktualizace: 27.06.2024 09:44
Číslo zakázky: 02442
Stav: výborný
Výměra pozemku: 232 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu s dvěma byty po rekonstrukci a přístavkem před rekonstrukcí v Olomouci - Holici.

Nemovitost je zajímavá pro svůj investiční potenciál, kombinaci bydlení a firemního zázemí nebo člověka s nutností se postarat o osobu blízkou.

Dům je rozdělen na dva byty s dispozicí 3+kk o velikostech 60 m2 a 50 m2, dále se zde nachází přístavek (před rekonstrukcí) s možností realizace garsoniéry ( tzv. Tiny house), kanceláře, zimní zahrady a jiné. Přístavek je z cihlového zdiva, je částečně podsklepený a lze adaptovat jakožto další bytové jednotky. Součástí nemovitosti je také sklep (60 m2). Na pozemku se nachází pergola s vydlážděným povrchem. Nemovitost disponuje půdním prostorem (momentálně zateplen nepochozí variantou pomocí minerální vaty a parozábrany), kde je možnost vybudovat další bytovou jednotku.

V celé nemovitosti, kromě hospodářského přístavku ,je elektroinstalace v mědi, voda a odpady (plastové), rozvody topení (měď), okna (plastová s izolačním dvojsklem). Střecha je pokryta pálenými taškami. Krytina je ve velmi dobrém stavu, pokládaná cca před 20 lety. V roce 2019 proběhlo zateplení domu z dvorního traktu. Vytápění domu je zajištěné plynovým kotlem a ohřev vody elektrickými bojlery. Nemovitost je napojena na veřejný vodovodní řád, a obecní kanalizaci, plynovod a dešťovou kanalizaci. Podlahová krytina je kombinace zátěžového PVC, dřevěných parket a keramické dlažby.

U nemovitosti je bezproblémové parkování, dopravní obslužnost do centra Olomouce zajišťují blízké zastávky MHD. V okolí se nachází zástavba rodinných domů, v blízkosti se nachází mateřská a základní škola, večerka, hospoda, fotbalové hřiště a další.

Možnost financování lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem. Pro více informací nebo sjednání prohlídky, kontaktujte certifikovaného realitního makléře.

Těšíme se na Vás na prohlídce.
Realitní makléř:

Martin Ferianec
tel: 420731323620

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 45 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop