RD Olomouc/Rošického

Cena: 14 500 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 62 451 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Rošického 458/27
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 14:41
Číslo zakázky: 440/23
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 82 m2
Obytná plocha: 173 m2
Výměra pozemku: 253 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Vážení klienti,
Ve výhradním zastoupení majitele bychom vám rádi nabídli k prodeji lukrativní nemovitost s atributy novostavby na dobré adrese v klidné části širšího centra města Olomouce, ulice Rošického.
Jedná se o třípodlažní rodinný dům o celkové dispozici 5+1 s rozsáhlým sociálním a technickým zázemím o celkové komfortní užitné ploše 173 m2 a celkovou výměrou pozemku 335 m2 včetně zastavěné plochy a nádvoří.
Objekt aktuálně prošel celkovou rozsáhlou rekonstrukcí srovnatelnou s výstavbou nového domu.
Přízemí domu dominuje prostorný obývací pokoj s terasou orientovanou do zahrady, samostatná kuchyně, vstupní chodba a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Ve 2NP se nachází galerie se vstupem do tří neprůchozích pokojů a koupelny se sprchovým koutem, bidetem a toaletou.
V suterénu domu je situovaná velká obytná místnost s kuchyňským koutem se zajištěným samostatným vstupem do domu a na zahradu, dále koupelna se sprchou a toaletou a kompletní rozlehlé technické zázemí.
Dům je kvalitně zateplen, osazen vysoce kvalitními plastovými okny s trojskly, disponuje moderními úspornými technologiemi včetně podlahového vytápění napojeného na tepelné čerpadlo systém voda – vzduch a nechybí příprava na fotovoltaickou domácí elektrárnu.
Nemovitost je chráněna zabezpečovacím zařízením.
S ohledem na TOP lokalitu a široký potenciál nemovitosti můžeme vřele doporučit jak k rodinnému bydlení, popř. dvougeneračnímu bydlení, tak i k případnému komerčnímu využití.
Veškeré doplňující informace vám rádi sdělíme na vyžádání.
S ohledem na dočasnou absenci Průkazu energetické náročnosti budovy prozatím uvádíme třídu G.
Realitní makléř:

Daniel Maciuch
tel: 420603177776

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 521 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop