Novostavba rodinného domu 4+kk 182 m2, pozemek 286 m2 - Přáslavice

Cena: 9 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 42 639 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Přáslavice
PENB: B 88 kWh/m2/rok
Aktualizace: 19.06.2024 10:49
Číslo zakázky: 01790
Výměra pozemku: 286 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Nabízím Vám novostavbu řadového domu 4+kk v obci Přáslavice, která je 15 minut od Olomouce a 5 minut na dálnici.

- užitná plocha 127 m2, celková plocha 182 m2, pozemek 286 m2
- garáž 20,6 m2 + parkovací stání před domem
- klimatizace
- v obývacím pokoji krbové kamna a vstup na úžasnou terasu 34,2 m2

Ve vstupní chodbě jsou po levé straně vestavěné skříně a dále koupelna s WC, sprchovým koutem a spíž. Po pravé straně je vstup do garáže. Pokračujete dále a vejdete do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, odkud je vstup na úžasnou terasu a dále na zahradu, kde se nachází zahradní domek. V téhle části můžete relaxovat s přáteli, grilovat a nebo se kochat výhledy na nedalekou Olomouc. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři samostatné pokoje a šatna, dále koupelna se sprchovým koutem, vanou, WC a vestavěnou skříní, kterou využijete pro Vaši pračku, sušičku a jako úložný prostor.

Obec Přáslavice se nachází 10 km od Olomouce, 3 km od města Velká Bystřice a 15 km od města Lipník nad Bečvou. Obec je skvěle napojena na dálnici D35, což zajišťuje rychlé a pohodlné spojení s okolními městy. V Přáslavicích jezdí také pravidelná autobusová doprava. V obci se nachází široká škála služeb a zařízení pro obyvatele i návštěvníky. K dispozici je pošta, knihovna, hostinec, potraviny, mateřská a základní škola, dětské hřiště a sportoviště. Pro milovníky přírody a turistiky je zde rozhledna Božka, která nabízí nádherný výhled na okolní krajinu. Přáslavice jsou také ideálním výchozím bodem pro cyklisty, protože okolím obce vede několik cyklostezek, které nabízejí krásné a bezpečné trasy pro všechny věkové kategorie. Obec se aktivně podílí na kulturním a společenském životě svých obyvatel, pořádají se zde různé akce, slavnosti a sportovní události. Přáslavice jsou tedy nejen klidným místem pro život, ale i obcí s bohatou nabídkou volnočasových aktivit.

Líbí se Vám tenhle dům? Potkejme se osobně na místě, co Vy na to? Zavolejte mi nebo napište a já Vám sdělím veškeré detaily do poslední cihly.

Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji? Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli.

Těším se na Vás.
Filip Hladiš & Explicit Reality
Realitní makléř:

Filip Hladiš
tel: 420773022220

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 78 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop