Prodej rodinné domy, 80 m2 - Senička

Cena: 5 980 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 25 756 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Senička
PENB: G
Aktualizace: 11.06.2024 09:53
Číslo zakázky: N09229
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 88 m2
Výměra pozemku: 461 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Garáž: ano
Rozhodli jste se strávit další etapu svého života na klidném místě, a přitom nedaleko krajského města? V tom případě jste tady správně. Představujeme Vám útulný domek v malebné vesničce Senička, který byl postavený v roce 2009 současnou majitelkou.
K pohodlnému bydlení Vám tento dům o dispozici 3kk nabízí 82 m2 užitné plochy. Zastřešenou terasou vstoupíte do předsíně, která navazuje na obytný prostor s kuchyňským koutem a prosluněným obývacím pokojem. Přízemí domu nabízí i koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Schodiště Vás zavede do podkroví se dvěma pokoji a koupelnou, kde si můžete po náročném dni dopřát relax ve vaně.
Velkou předností bydlení v tomto domě je voda z vlastní studny. V zimě strávíte příjemné chvíle u krbu, který vyhřeje celý dům. Doplňkovým zdrojem vytápění jsou elektrické přímotopy. Svůj vůz pohodlně zaparkujete v garáži s novými výsuvnými vraty na dálkové ovládání. Energetická náročnost budovy bude upřesněna po vyhotovení PENB.
Ať už budete chtít trávit svůj volný čas relaxací, zahradničením nebo dováděním se svými dětmi na trampolíně, vždy oceníte zahradu o ideální výměře 381 m2. V odpoledních hodinách Vás zde zahřejí sluneční paprsky a večer se necháte unést romantickým západem slunce.
Nechte se okouzlit tímto místem, které Vám nabízí prostor pro Váš nový domov. Velmi rádi Vám ho představíme.
Realitní makléř:

Jolana Dostálová
tel: 420800042041

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 109 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop