Prodej, Rodinné domy 7+kk, 247m2, Pozemek 1529m2 - Velký Týnec

Cena: 11 750 000 Kč
Financování:na hypotéku za 50 607 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Velký Týnec
Ulice: Zápotočí
PENB: G
Aktualizace: 03.05.2024 10:37
Číslo zakázky: 02226
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 1529 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Kvalitní rodinný dům s garáží a prostorným pozemkem o rozloze 1529m2 je k dispozici k prodeji ve Velkém Týnci nedaleko Olomouce. Tento dvoupodlažní dům se nachází ve druhé linii ulice Zápotočí a disponuje vlastní příjezdovou cestou. Celková plocha rodinného domu činí 247m2 a nabízí dispozici 7+kk.

První nadzemní podlaží domu zahrnuje zádveří, vstupní halu, schodiště, technickou místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem a sociální zázemí. Na druhém nadzemním podlaží se nachází hala a tři obytné pokoje, každý s vlastní šatnou, a koupelna. Příjemným bonusem je přítomnost výtahu ve domě. Dům není podsklepený, avšak mimo stavbu na pozemku se nachází sklep vhodný pro skladování vína, ovoce a zeleniny. Samotný sklep je umístěn ve valu za domem, a díky svému originálnímu vizuálu přispívá k působivému vzhledu celého okolí. Val lze přizpůsobit podle vlastních preferencí, například jako skalku či jiný dekorativní prvek zahrady.

Ohřev vody a ústřední vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Dům je kompletně napojen na veškeré inženýrské sítě v obci. Střešní krytinou jsou kvalitní pálené tašky zn. Tondach.

Tato nemovitost se nachází v atraktivní lokalitě ulice Zápotočí ve Velkém Týnci. Velké Týnec nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost a je ideální pro rodinný život. Je situován nedaleko Olomouce a má výborné dopravní spojení.

Pokud máte zájem o prohlídku této nabídky, neváhejte a kontaktujte přímo certifikovaného makléře, který vám poskytne další informace a domluví prohlídku.
Realitní makléř:

Martin Ferianec
tel: 420731323620

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 445 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop