Prodej pozemky pro bydlení, 1 494m2 - Dolany

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Olomouc
Lokalita: Dolany
Aktualizace: 24.07.2024 14:31
Číslo zakázky: 02536
Výměra pozemku: 1494 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o výměře 1494 m2, který se nachází v severní části obce Dolany u Olomouce. Tento pozemek s parcelním číslem 895/46 je situovaný v klidném vnitrobloku ulice mezi rodinnými domy, má téměř pravidelný obdélníkový tvar a je rovinatý, což zajišťuje snadnou výstavbu.

Pozemek nabízí připojení na všechny inženýrské sítě v lokalitě tj. elektřiny, vodovodu a kanalizace. Přístup k pozemku je zajištěn asfaltovou cestou, která je obousměrná a slepá, což vytváří klidné a bezpečné prostředí s minimálním dopravním ruchem.

Podle územního plánu je pozemek zařazen do ploch BV – bydlení venkovské a smíšené obytné (SV a SX). Je součástí I. etapy rozvoje a představuje proluku v zastavěném území obce, kde doplňuje stávající zástavbu a využívá již existující dopravní a technickou infrastrukturu. Koeficient zastavitelnosti pozemku je 30%.

Pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné místo pro výstavbu rodinného domu.

Možnost financování nemovitosti lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem. Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte, certifikovaného realitního makléře.
Realitní makléř:

Jaroslav Vojta
tel: 420728353070

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 11 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop