Nadstandardní novostavba 1+kk / Olomouc - Hněvotínská

Cena: 14 700 Kč/měsíc
Informace k ceně: + služby a spotřeba elektrické energie ( 3 600,-Kč
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Hněvotínská 1400/77
PENB: C 81 kWh/m2/rok
Aktualizace: 30.04.2024 15:43
Číslo zakázky: 310/24
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 38 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme pronájem nadstandardního kompletně zařízeného bytu s terasou, s bonusem velkého sklepa a s možností vnitřního parkování, to vše v lukrativní lokalitě v Olomouci v rámci nové vzniklé lokality Vila Park Tabulový Vrch.
Jedná se o novostavbu bytu 1+kk po čerstvé kolaudaci, o celkové užitné ploše 62 m2 včetně terasy (10 m2) a velkorysé sklepní kóje (15 m2), situovanou ve 2NP bytového domu, jenž je součástí uzavřeného rezidenčního bloku obklopeného zelení na ulici Hněvotínská.
Nemovitost nabízí praktickou dispozici, sestává se z prostorné vstupní chodby s úložnými prvky, rozlehlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, vybaveným linkou s vestavěnými spotřebiči, s kompletním vybavením včetně nádobí, a dále s manželskou postelí s kvalitními matracemi a úložnými prostory. V obývacím pokoji je taktéž k dispozici velká šatní skříň.
Velkou přidanou hodnotou je prostorná terasa s výhledem do zeleně a taktéž možnost pronájmu vnitřního garážového stání za cenu 1500,-Kč/měsíc.
Byt se nabízí kompletně zařízený, a to včetně veškerého nábytku i vybavení, novým nájemcům postačí pouze nastěhování osobních věcí, o vše ostatní se již postarali sympatičtí majitelé nemovitosti.
Vratná kauce ve výši 20 000,-Kč, ihned k nastěhování.
Majitelé preferují maximálně dvě osoby, ideálně nekuřáky a bez domácích mazlíčků.
Uvedené měsíční nájemné neobsahuje zálohy na spotřebu energií a služeb v úhrnné výši 3 500,-Kč.
S ohledem na výjimečnou lokalitu a nadstandardní stav nemovitosti doporučujeme tento byt především náročnějším zájemcům.
Veškeré doplňující informace vám rádi sdělíme na vyžádání.
Realitní makléř:

Daniel Maciuch
tel: 420603177776

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 70 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop