Pronájem byty 2+1, 55 m2 -

Cena: 14 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně provize
Druh: byt 2+1
Typ: pronájem
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Ladova 327/21
PENB: G
Aktualizace: 06.06.2024 08:58
Číslo zakázky: 61215
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
Ve výhradním zastoupení nabízíme pěkný slunný byt na skvělém místě v Olomouci - Hejčíně. V okolí bytu najdete kompletní občanskou obslužnost, sportovní vyžití a jen necelých 900 metrů to máte do CHKO Litovelské Pomoraví, kde si ani neuvědomíte, že vlastně bydlíte v šestém nejlidnatějším městě v Česku.

Byt s dispozicí 2+1 a výměrou 55m2 je situován ve 1. podlaží cihlového domu. K bytu náleží i prostorná vyzděná sklepní kóje.

Byt je po vkusné částečné rekonstrukci. V kuchyni najdete vestavěnou troubu, myčku, plynovou varnou desku a prostor pro jídelní stůl. Z kuchyně je navíc vstup do spíže pro uložení potravin.
Byt má dva neprůchozí pokoje, jeden s parketami a druhý s plovoucí podlahou.

Náklady na byt jsou 4.500 Kč, které nájemník hradí majiteli nad rámec nájmu.
Elektřinu s plynem si nájemce přepisuje na svou osobu a s tímto procesem, stejně jako s případným připojením internetu, pomůžeme v rámci vyřízení kompletní administrativy.

Pokud máte zájem bydlet v krásném bytě s kompletní občanskou vybaveností města a zároveň přírodou na dosah ruky, neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na prohlídce!
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 54 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop