Pronájem, bytu 3+kk, 64 m2, Olomouc

Cena: 22 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: bez poplatků, + provize RK
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Janského 544/5
PENB: B 79 kWh/m2/rok
Aktualizace: 19.02.2024 13:28
Číslo zakázky: 01096
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 8
Patro: 8
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Pronájem krásného bytu 3+kk ve velmi žádané lokalitě v Olomouci. Byt se nachází v moderním cihlovém bytovém domě postaveném v roce 2016, který splní veškeré vaše představy o pohodlí a komfortu.

Základní informace k bytu:
- prostorný byt 3+kk o celkové ploše 64 m2
- zasklená lodžie s plochou 10 m2
- 7. patro s nádherným panoramatickým výhledem
- kuchyňská linka s prvotřídními vestavnými spotřebiči
- prostorná koupelna s místem pro pračku a sušičku
- příslušenství: komora a možnost pronájmu parkovacího místa v garáži

Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj s barovým pultem, propojený s moderní kuchyní. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými kvalitními spotřebiči (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, lednice). Obývací pokoj s jídelním koutem, který je vybaven klimatizační jednotkou a bonusem jsou i velká okna s úchvatným výhledem na okolní krajinu a Sv. Kopeček. Z obývacího pokoje lze vstoupit na zasklenou lodžii s krásným prostorem 10 m2, poskytující úložné i relaxační zázemí. Lodžie je zasklená a stěna mezi sousedním balkónem je opatřena hliníkovou deskou s leskem, což vám zajistí soukromí.

Ložnice je vybavena pohodlnou postelí a praktickou vestavěnou skříní s dostatkem prostoru pro osobní věci.

Dětský pokoj s výhledem na lodžii disponuje roletami v oknech, což zajišťuje příjemnou atmosféru ideální pro dětský odpočinek.

Koupelna se sprchovým koutem, místem pro pračku i sušičku a částečně odděleným WC, je navíc vybavena podlahovým topením. Vstupní chodba je vybavena vestavěnými skříněmi a příjemné překvapení přichází také ve formě komory na patře, která může sloužit k uložení potravin či sezónních věcí.

Byt se pyšní výbornou polohou v těsné blízkosti centra Olomouce. Občanská vybavenost v okolí zahrnuje obchody, školy, školky, lékaře, poštu, tramvajové zastávky a vše co ke každodennímu životu potřebujete. Mnozí jistě ocení i to, že naproti domu je Dům dětí a mládeže, který nabízí mnoho zájmových kroužků pro děti.

Měsíční nájemné činí 22.000 Kč, k tomu se připočítávají zálohy na teplo, vodu a další služby ve výši 2.700 Kč pro 4člennou rodinu. K bytu lze také pronajmout parkovací místo v garáži za 2000 Kč/měsíčně

Vratná kauce je ve výši dvou nájmů a provize RK jeden měsíční nájem.

Byt je volný od 1.4.2024 nebo dle domluvy.

Více informací naleznete na webu terezafrancova.cz
Realitní makléř:

Tereza Francová, Mgr.
tel: 420720346442

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 220 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop