Pronájem, Skladové prostory, 1540m2 - Olomouc - Tovární

Cena: 138 600 Kč/měsíc
Informace k ceně: + energie, + provize RK
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Olomouc
Lokalita: Olomouc
Ulice: Tovární
PENB: G
Aktualizace: 31.03.2024 18:27
Číslo zakázky: 02380
Stav: dobrý
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Přicházíme s pronájmem haly o rozloze 1540 m2 v areálu PREFA - SYSTEM v ulici Tovární, městská část Hodolany. V blízkosti areálu se nachází sjezd z městského obchvatu (ulice Velkomoravská), který je propojen s hlavními dopravními tepnami vedoucími směrem Mohelnice, Šternberk, Brno, Ostrava a Zlín. Hala je vhodná pro skladování, lehkou výrobu nebo prodejní prostory (vyjma potravinářského prodeje). Prostor lze rozdělit na dvě jednotky s možností samostatného přístupu a vjezdu.

K dispozici je až 10 parkovacích míst. Vjezd pro nákladní i osobní dopravu je umístěn na kraji areálu. Celý areál je monitorovaný noční ostrahou.

Cena pronájmu v současném stavu činí 90,- Kč za metr čtvereční bez 21% DPH měsíčně. Topení haly je zajištěno parovodem, elektrická energie bude měřena pomocí samostatného měřiče a fakturována zvlášť. Prostory kanceláří a sociálního zázemí jsou vybaveny elektrickými přímotopy.

Majitel vyžaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Provize pro Rk činí jeden nájem + DPH. K dispozici po domluvě. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte, prosím, certifikovaného realitního makléře.
Realitní makléř:

Petr Sítař
tel: 420778532371

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 190 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop